Mill & Mortar

Mill & Mortar perustettiin 1. helmikuuta 2008. Mill & Mortarin takana on Iben Büchert, joka on nyt tehnyt harrastuksestaan ​​ja kiinnostuksestaan ​​ruokaan ja ruokakonsepteihin elämäntavansa. Mill & Mortar sijaitsee Vedbækissä, jossa on maustetehdas varasto-, tuotanto- ja toimistotiloineen. 

Mill & Mortarin tarkoitus on antaa sinulle ainesosat maustaa ruokasi monilla upeilla mausteilla. Mausteissa noudatetaan 'alkuperätuote' -periaatetta. 

MAKUA ELÄMÄÄN

Tiedätkö kuinka suuri ero mausteiden laadussa on? Tiedätkö mistä maustesi tulevat, mistä ne on korjattu ja millaiseen käsittelyyn ne on tehty? Ja tiedätkö, mitä upeita makuelämyksiä odottaa, jos valitset jotain todella hyvää?
Kahvin, teen ja suolan osalta viime vuodet ovat tarjonneet meille yhä laajemman valikoiman laadukkaita eksoottisia valintoja. Emme ole nähneet mitään tällaista mausteissa aiemmin.

Valikoimassaan Mill & Mortar sisältää 80 hämmästyttävää maustetta ja seosta, ja se sisältää kaiken luonnonvaraisesti korjatuista yrtteistä luomu- ja reilun kaupan mausteisiin. 

"Viimeisten kolmen vuoden kehitys Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa on vakuuttanut minut siitä, että maustepaketeilla on laatutietoiselle kuluttajalle myös Skandinavian ulkopuolella. Nämä kuluttajat haluavat ennen kaikkea korkealaatuisia, luonnollisesti luonnonmukaisia ​​tuotteita, mutta haluavat myös suuremman valikoiman tuotteita, jotka voivat tarjota heille uudenlaisen ja täydellisemmän makuelämyksen. Juuri tätä Mill & Mortarin tuotteet tekevät. Niille on ominaista pieni musta neliömäinen tölkki, joka on näkyvin ilme Mill & Mortar -brändille kaupoissa ja keittiöissä - nyt saatavana myös Skandinavian ulkopuolella ", Mill & Mortarin omistaja ja perustaja Iben Büchert kertoo.

Iben Büchert matkustaa ympäri maailmaa etsimään tuotteita. Hän valitsee mausteet kiinteiden periaatteiden perusteella, joita hän on kutsunut: "Alkuperätuote".
- Vuoden sadon mausteet, jotka näyttävät, tuoksuvat ja maistuvat kuin sadonkorjuun yhteydessä. Ostamme vain pieniä määriä, jotta voimme seurata maustetta sadosta sadonkorjuuseen.
- Mausteet, joiden alkuperä antaa pääsyn mausteiden jalostus- ja jalostustietoihin. Tiedämme, että se on tehty hyvin kunnioittavasti ja tyhjentämättä maaperän resursseja tai vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai muita ekosysteemejä.
- Ainutlaatuiset tuotteet, jotka kertovat tarinoita ihmisistä, jotka työskentelevät suurella ylpeydellä luomaan jotain ainutlaatuista.
- Hieno ja optimaalinen pakkaus, joka varmistaa, että mausteet säilyttävät öljyt ja aromit kedolta keittiöön 

LEIVONTAPUUTERIT

Anna itsellesi hetki huippuleipurina ja kokeile sädehtivää leivontapuuteria jälkiruokien koristelussa. Syötävä glitter sopii hyvin sellaisenaan kakkujen päälle, sokerimassaan tai kermavaahtoon sekoitettavaksi sekä juomien sekaan.
  • upeasti kimalteleva leivontapuuteri
  • jälkiruokiin, kakkuihin ja leivoksiin
  • riittoisa ja helppokäyttöinen
  • myös tarkkaan koristeluun

MAUSTEET

Mausteet ovat aineita, joita lisätään ruokaan tuomaan makua tai parantamaan säilyvyyttä. Mausteet voivat olla voimakkaan makuisia tai voimakasaromisia kasvin osia, kasvista eristettyjä ainesosia tai mineraaleja. Maustekasveja käytetään usein hajusteissa ja kosmetiikassa, mutta mausteita on käytetty myös lääkkeinä sekä uskonnollisissa rituaaleissa.

Mausteena käytettävät kasvit luokitellaan useimmiten yrteiksi, sillä maustekasvi ei ole ruokaa, vaan sen tarkoitus on toimia maun antajana. Kasvista voidaan käyttää lehtiä, kukkia, juurta, vartta, kuorta, hedelmiä, marjoja, siemeniä tai eristettyjä aineita. Usein kasvin osat kuivataan paremman säilyvyyden vuoksi ja kuljettamisen helpottamiseksi sekä jauhetaan, jotta niitä olisi helpompi käyttää.

Ruokasuola on mineraali, jota louhitaan suolakaivoksista tai kerätään merivettä haihduttamalla. Mineraalina sen kutsumanimi on haliitti eli vuorisuola.

Mausteet ovat olleet läsnä ihmisten historiassa hyvin pitkään. Ne olivat yksi kalleimmista asioista, joita käytettiin vaihdon välineinä muinaisina aikoina ja keskiajalla. Mausteet olivat ensisijainen syy siihen, miksi portugalilainen merenkävijä Vasco da Gama purjehti Intiaan. Suurin piirtein samoihin aikoihin, kun Kristoffer Kolumbus löysi Uuden maan, hän kuvasi uudet löytyneet mausteet mahdollisille sijoittajille.

Erityisesti suolaa on käytetty ruoan säilöntään ja pilaantuneen ruoan maun peittämiseen. Suolattu ravinto säilyy pitkään, ja liottamalla siitä saadaan taas syöntikelpoista.

MAUSTESEOKSET

Mausteseokset ovat sekoitettuja mausteita tai yrttejä. Kun reseptissä vaaditaan tiettyä yrttien tai mausteiden yhdistelmää, on hyödyllistä sekoittaa nämä ainesosat etukäteen. Sekoituksia, kuten chilijauhetta, curryjauhetta, Herbes de Provencea, valkosipulisuolaa ja muita maustettuja suoloja, myydään perinteisesti ruokakauppiaiden ennalta valmistamina. 

0 tuotetta
Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.