La Praline

Näytetään tuotteet 1-3 / 3

LA PRALINEN FILOSOFIA ON LAATU, YMPÄRISTÖ JA PAIKALLISESTI TUOTETTU!


LAATU

La Pralinen
tuotteiden laadun varmistaa 2014 myönnetty IP-sertifikaatillamme. Tämä tarkoittaa korkeita vaatimuksia tuotteiden tuotannossa ja jäljitettävyydessä.

YMPÄRISTÖ

La Praline minimoi ympäristörasitusta omalla tuotannolla välttäen pitkiä ja tarpeettomia kuljetuksia.

PAIKALLINEN TUOTANTO

La Pralinen paikkallinen tuotanto tarkoittaa kuljetusten vähenemistä, saasteiden vähenemistä ja paikallisten työpaikkojen lisäämistä.

La Praline on pieni ruotsalainen perheyritys, jonka intohimona on ylelliset ja maukkaat suklaat. La Praline on yksi johtavia suklaanvalmistajia Ruotsissa. Yritykselle tärkeää on paikallinen tuotanto laatu ja ympäristö huomioiden. La Praline valmistaa laadukkaita suklaita tyylikkäillä pakkauksilla ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

MIKÄ TEKEE LA PRALINEESTA NIIN MENESTYVÄN?

La Praline on hyvä siinä, mitä tekee. Tavoitteena on aina ollut tuottaa mitä pyydetään, ts. maukkaita tryffeleitä tyylikkäässä pakkauksessa sopuhintaan.

La Praline on tietenkin aina pyrkinyt olemaan nopea, tehokkas ja luotettava. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat luottavat paljon La Pralineen. He ovat ylpeitä siitä, että voiat puolustaa mottoa "La Praline - toimittaja, johon voit luottaa!"

PIENI PERHEYRITYS

Pientä perheyritystä, jolla on suuri kapasiteetti, pidetään nykyään yhtenä Ruotsin johtavista makeisvalmistajista!

SUKLAA

Suklaa valmistetaan kaakaopavuista jaauhetusta kaakaomassasta. Se valmistetaan nesteen, tahnan tai levyn muodossa, joita voidaan käyttää myös aromiaineena muissa elintarvikkeissa. Varhaisimmat käytön merkit liittyvät Meksikon siirtomaavallan alaisille alueille, joilla oli suklaajuomien kulutusta 1900-luvulta eaa. Suurin osa Mesoamerikan ihmisistä valmisti suklaajuomia, mukaan lukien mayat ja atsteekit. Sana suklaa on johdettu espanjalaisesta sanasta suklaa, joka johdetaan vuorostaan klassisen Nahuatlin sanasta xocolātl.

Kaakaopavuilla on voimakas, kitkera maku, ja ne on fermentoitava maun parantamiseksi. Käymisen jälkeen pavut kuivataan, puhdistetaan ja paahdetaan. Kuoritut kaakaopavut jauhetaan sitten kaakaomassaksi, karkeassa muodossa olevaksi aidoksi suklaaksi. Kun kaakaomassa on nesteytetty kuumentamalla, sitä kutsutaan suklaalipeäksi. Lipeä voidaan myös jäähdyttää ja jalostaa kahdeksi komponentiksi: kaakaokuiva-aineeksi ja kaakaovoiksi. Taloussuklaa, jota kutsutaan myös katkeraksi suklaaksi, sisältää kaakaokuiva-aineita ja kaakaovoita vaihtelevissa suhteissa ilman lisättyä sokeria. Kaakaojauhe, joka sisältää enemmän kuitua kuin kaakaovoi, voidaan jalostaa alkalilla hollantilaisen kaakaon tuottamiseksi . Suuri osa tänään kulutetusta suklaasta on makean suklaan, yhdistelmän kaakaokuiva-aineita, kaakaovoita tai kasviöljyjä ja sokeria. Maitosuklaa on makea suklaa, joka sisältää lisäksi maitojauhetta tai tiivistettyä maitoa. Valkoinen suklaa sisältää kaakaovoita, sokeria ja maitoa, mutta ei kaakaota.

Suklaa on yksi suosituimmista elintarviketyypeistä ja mauista maailmassa ja on olemassa monia suklaata sisältäviä elintarvikkeita, erityisesti jälkiruokia mukaan lukien kakut, vanukkaat, mousse, suklaaleivokset ja suklaakeksit. Monet karkit on täytetty tai päällystetty makeutetulla suklaalla. Suklaapatukat joko kiinteästä suklaasta, tai muista suklaalla päällystetyistä ainesosista, syödään välipaloina. Eri muotoon muokatut suklaalahjat (kuten munat, sydämet, kolikot) ovat perinteisiä tietyillä länsimaisilla juhlapäivillä, mukaan lukien joulu, pääsiäinen, ystävänpäivä ja hanukka. Suklaata käytetään myös kylmissä ja kuumissa juomissa, kuten maitokaakaossa ja makaossa, ja joissakin alkoholijuomissa kuten creme de cacao.

Vaikka kaakao on peräisin Amerikasta, Länsi-Afrikan maat , erityisesti Norsunluurannikko ja Ghana, ovat johtavia kaakaon tuottajia 2000-luvulla. Niiden osuus maailman kaakaotuotannosta on noin 60 prosenttia.


TRYFFELI

Tryffelit ovat herkkuja, olivatpa ne sieniä tai suklaata. Suklaatryffelit saivat nimensä, koska ne ulkoiselta olemukseltaan muistuttavat sienitryffeleitä.

Sana tryffeli on matkannut meille ruotsin (tryffel) ja saksan (Trüffel) kautta ranskan kielestä, jossa truffe (aikaisemmin myös truffle) tarkoittaa multasientä. Alun perin sana lainautui ranskan kieleen. Lainan lähteenä oli latinan tuber (myös tufer), joka tarkoitti kuhmua, pahkaa, paisetta ja myöhemmin myös sientä ja multasientä. Ilmeisesti sanan alkuperäinen merkitys oli ’kuhmu, pahka’, josta merkitys on lähtenyt sekä latinassa että ranskassa rönsyilemään eri suuntiin.

Suklaatryffeli vadelma 200g, La Praline
 • Mukana aitoa vadelmaa
 • Suklainen ja marjaisa
 • Laadukas ja suussasulava
 • Rasiassa n. 20-22 tryffeliä
Suklaatryffeli kaakaohippu 200g, La Praline
 • Aitoja kaakaopapuhippuja
 • Maukas klassikko
 • Laadukas ja suussasulava
 • Rasiassa n. 20-22 tryffeliä
Suklaatryffeli merisuola 200g, La Praline
 • Tryffelissä pieniä merisuolakiteitä
 • Ylellinen tarjottava
 • Laadukas ja suussasulava
 • Rasiassa n. 20-22 tryffeliä
Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.