The Gift Label

Gift Label on Amsterdamissa sijaitseva lifestyle-brändi, jonka Intohimona on luoda rakastettavia tuotteita. Gift Label tarjoaa sinulle alkuperäisiä ja hyvin suunniteltuja lahjoja, joita on hauska ostaa ja hauska saada! Tuotteet on valmistettu huolella ja niissä on tyylikkäät, iloiset ja alkuperäiset etiketit, jotka tekevät siitä täydellisen lahjan sinulle tai jollekin, joka ansaitsee sen. Juhlikaamme pieniä asioita elämässä toivottaen hyviä tunnelmia! The Gift Label haluaa levittää rakkautta ja onnea! Löydät Gift Labelin useista paikoista ympäri maailmaa tai tilaat meiltä verkossa. Ystävällisyyttä huumorilla!

The Gift Label - lahja itselle tai ystävälle

Tyylikkäät saippuapullot ilahduttavat osana kylpyhuoneen, keittiön tai vessan sisustusta. Anna sopivalla tekstillä varustettu käsisaippua lahjaksi ja ilahduta ystävää pitkäkestoisellä sekä varmasti käyttööntulevalla lahjalla.

Käsisaippuapullon etiketti kestää hyvin vettä joten se pysyy käytössä kauniina pitkään. Jatkokäytä tyhjentynyt pullo täyttämällä se uudelleen.

Hyvää ja kaunista

 • pullossa käytetty muovi on 100% kierrätysmuovia
 • saippua on täysin vegaaninen
 • tuote ei sisällä väriaineita tai ympäristölle haitallisia sulfaatteja
 • pulloissa eri tekstejä
 • tuoksuna vanilja ja kumkvatti
 • riittoisa ja hoitava

  Hollantilaisen The Gift Label -sarjan käsisaippuat saavat suut hymyyn toinen toistaan iskevämmillä teksteillä. Viimeistään saippuaa tuoksuttamalla ihastut täyteläiseen, raikkaaseen vaniljan ja aavistuksen sitruksisen kumkvatin tuoksuyhdistelmään.

  Saippuassa käytetty sheavoi hellii ja kosteuttaa käsiä jättäen ne pehmeän tuntuisiksi.

Tekstivaihtoehdot:

 • Rock This Day
 • You Are Special To Me
 • You Are Awesome
 • Stay Fabulous
 • No Selfies In The Bathroom
 • Hi Tiger
 • Blow A Kiss
 • Warm Hug

Kaikissa pullomalleissa on sama tuoksu, vain tekstit vaihtuvat. Valitse haluttu malli alasvetovalikosta.

The Gift Label Hand Lotion - hemmotteluhetki käsille

Sitruksiselta kumkvatilta ja täyteläiseltä vaniljalta tuoksuva käsivoide sisältää hoitavaa avokadoöljyä sekä tehokkaasti kosteuttavaa cupuacu-voita.

 • vegaaninen käsivoide
 • sisältää avokadoöljyä
 • tuoksuna vanilja ja kumkvatti
 • pakkaus sokeriruokopohjaista muovia

Hanki päivääsi annos hemmottelua käsirasvan muodossa. Matkakokoinen käsivoide kulkee helposti laukussa mukana ja piristää päivää kerrassaan valloittavilla printeillä.

Riittoisa ja helposti levittyvä käsivoide kestää käytössä pitkään.

Tekstivaihtoehdot:

 • Blow a kiss
 • You Are Awesome
 • Stay Fabulous

Kaikissa käsirasvatuubeissa on sama tuoksu, vain tekstit vaihtuvat. Valitse haluttu malli alasvetovalikosta.

Hurmaavan tuoksuinen käsivoide on valmistettu täysin ilman mineraaliöljyjä sekä väriaineita. Pakkauksen ekologisuus on huomioitu valmistamalla rasvatuubi ja etiketti sokeriruokopohjaisesta muovista.

Mikä ihmeen cupuacu-voi?

 • puristetaan cupuacu-puun hedelmän siemenistä
 • imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti sekä pitkäaikaisesti
 • pehmentää ihoa ja lisää ihon elastisuutta

SHEAVOI

Sheavoi eli karitevoi on kasvirasva, jota saadaan voipuun (karitepuun, Vitellaria paradoxa) pähkinästä. Sitä käytetään laajasti kosmetiikan raaka-aineena.

Sheavoita käytetään pääasiassa kosmetiikassa, esimerkiksi kosteusvoiteiden tai hiustenhoitoaineiden ainesosana. Siitä tehdään myös saippuaa.

Sitä voidaan käyttää myös ruoanlaitossa, hiustenhoidossa, kynttilöidenvalmistuksessa sekä luonnonlääkkeiden ainesosana. Ja sitä käytetään useiden perinteisten musiikki-instrumenttien puu- ja nahkaosien huoltamisessa.

Sheavoi on vaihtoehto eläinperäiselle voille. Suuri osa maailman sheavoista valmistetaan edelleen perinteisillä työvoimaintensiivisillä menetelmillä.

Tuoreet karitepähkinät kuoritaan esiin hedelmälihan sisältä. Kuoritut pähkinät murskataan, paahdetaan ja jauhetaan. Rasva erotetaan lisäämällä paahdettuun pähkinäjauhoon kuumaa vettä, jolloin rasva- ja vesifaasit erottuvat toisistaan. Kuidut ja vesiliukoiset aineet poistetaan ja voita kuumennetaan edelleen, kunnes kaikki vesi on haihtunut, ja saavutetaan haluttu puhtaus.

0 tuotetta
Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.