Caesar pastasalaatti á la ''Kape''

Caesar pastasalaatti á la ''Kape''

6-8 hengelle. Aktiivinen valmistusaika 15 min. 


Caesar-kastike

• 2 valkosipulinkynttä

• 2 tl Gran Cucina sardellilevitettä

• 1 dl Gran Cucina aioli-majoneesia

• 2 dl kermaviiliä

• 2 tl Gran Cucina parmesan-levitettä


Murskaa valkosipulit ja sekoita muiden ainesten kanssa kastikkeeksi.

Pastasalaatti

• 250 g Gran Cucina väripastaa

• 1-2 l vettä

• 10-12 kpl vihreää parsaa

• n. 200 g broccolinia

• 6 keitettyä kananmunaa

• 2-3 sydänsalaattia

• 10-16 Alfieri sardellifilettä

• parmesaania lastuina

Keitä pastaa suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä n. 5-7 minuuttia. Jäähdytä kypsä pasta kylmässä vedessä ja valuta ylimääräinen vesi pois.


Keitä parsat ja broccolinit kiehuvassa vedessä puolikypsiksi n. 1-2 minuuttia.

Jäähdytä kylmässä vedessä ja kuivaa ylimääräinen vesi kasviksista talouspaperilla. Paloittele parsat ja broccolinit reiluiksi paloiksi, leikkaa kananmunat veneiksi ja revi sydänsalaatti käsin sopiviksi suupaloiksi.


Yhdistä pasta, parsa, broccolini, kananmunat ja sydänsalaatti kulhossa. Mausta salaatti caesar-kastikkeella ja koristele lopuksi sardellifileillä ja parmesanlastuilla.

Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Emme vastaa kuljetuksen aikana lahjapaketteihin tulleista vaurioista.

Maksutavat


Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Kuitti / takuutodistus


Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus


Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan.

Force Majeure


Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.