4-6 hengelle - Aktiivinen valmistusaika 10min
- 3 rkl Villa Reale Sitruuna-Oliiviöljyä
- 1 Punasipuli
- 6 Valkosipulinkynttä
- Nippu lehtikaalia
- ½ rs herkkusieniä
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 250g Filotea Pinaattitagliatelleä
- ½ prk Campo D’Oro puolikuivattuja kirsikkatomaatteja
- 2-3 rkl Campo D’Oro artisokkapateeta
- 7-8 dl vettä
- 1 Kasvisfondi
- 1-3 tl Campo D’Oro chilipateeta
- 1-2 rkl Alfieri Ligurialaista pestoa
- Suolaa ja Pippuria maun mukaan
- Raastettua parmesaania
Pilko punasipuli, valkosipuli, herkkusienet ja kirsikkatomaatit sopiviksi kuutioiksi. Revi lehtikaali pieneksi ja poista ruoto. Laita kylmän kasarin pohjalle sitruuna-oliiviöljy ja pilkotut ainekset. Lisää kattilaan pasta, puolikuivatut kirsikkatomaatit ja artisokkapatee.
Lisää vesi ja kasvisfondi ja kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää joukkoon chilipatee ja vihreä pesto. kiehauta pastaa n. 10 min välillä sekoittaen ja pastanyyttejä käännellen.
Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan. Viimeistele annokset raastetulla parmesaanilla.
Vinkki: Jos haluat lihaisamman pastan, lisää parmesaanin lisäksi vielä ilmakuivattua kinkkua.