BBQ-ankkaa kera keväisten kasvisten

4 hengelle • aktiivinen valmistusaika 15 min

• 1 prk Laurnaudie ankankoipia

• n. ½ dl tuore timjamia

• ½ dl Saga BBQ-kastiketta

• suolaa ja pippuria

• tuore korianteria

• 2-3 porkkanaa

• ½ pussia ruusukaaleja

• 4 rkl ankanrasvaa

• ½ sitruunanmehu

The Spice Tree persillade-maustetta

Pyyhi ankankoivista suurimmat rasvat ja laita koivet uunivuokaan (säästä ankanrasvaa myöhempää käyttöä varten). Leikkaa päälle tuoretta timjamia ja kypsennä uunissa 180 asteessa n. 20 minuuttia.

Siivuta kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi, poista ruusukaaleista kannat ja puolita ne. Paista kasviksia ankanrasvassa ja mausta persilladella sekä suolalla oman maun mukaan. Lisää sitruunanmehu ja ruskista kunnes kasvikset ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin.

Ota ankat uunista ja irroita lihat erilliseen vuokaan. Kaada päälle BBQ-kastike ja sekoita hyvin. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla sekä tuoreella korianterilla.

Tarjoa yhdessä kasvisten kanssa.

Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.