Hellapoliisin Tulinen 'Nduja-burratapasta

Tulinen 'Nduja-burratapasta

4-5 hengelle

• 500 g Gran Cucina makupastaa

• 2 l vettä

• 1 tl suolaa

• punainen paprika

• 200 g miniluumutomaatteja tai
kirsikkatomaatteja

• 2-3 rkl oliiviöljyä

• 2-4 tl Murena ’Nduja Salamilevitettä

• 700 g Gran Cucina tomaattikastiketta

• 70 g tuoretta pinaattia tai ruukku basilikaa

• mustapippuria myllystä

• 2 palloa burrataa tai mozzarellajuustoa

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja Gran Cucina makupasta. Anna kiehua noin 8 minuuttia tai kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta.

Paloittele paprika ja huuhtele miniluumutomaatit tai kirsikkatomaatit. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele paprikapaloja ja tomaatteja hetki kovalla lämmöllä, kunnes tomaatit hieman pehmenevät. Lisää ’Nduja ja kääntele hetki. Lisää joukkoon Gran Cucina tomaattikastike ja tuoretta pinaattia tai basilikaa ja sekoita. Kuumenna kastike. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.

Sekoita joukkoon valutettu pasta ja kuumenna nopeasti. Murenna päälle burrataa tai mozzarellaa. Tarjoa heti!

Reseptikokonaisuuden tuotteet löydät täältä!

Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.