Kotimainen herkkulahja - tilaa herkkukori suoraan kotiovelle!

Herkkukori on uniikki lahja hyvän ruoan ystävälle. Kauniisti pakattu kori on täynnä herkullisia käsin pakattuja artesaaniherkkuja.


Herkkukori on uniikki lahja hyvän ruoan ystävälle. Kauniisti pakattu kori on täynnä herkullisia, käsin pakattuja, italialaisia artesaaniherkkuja. Herkkulahjan voi rakentaa sesongin tuotteista ja sen saa toimitettua perille kotiinkuljetuksella niin ystävälle, sukulaiselle kuin kollegalle.

Upeasti pakattu herkkukori on erinomainen tapa muistaa työntekijöitä esimerkiksi joulun aikaan. Ilahduta asiakastasi tai henkilökuntaa ihanalla ja maukkaalla herkkukorilla.

Kotimainen gourmet herkkukori sesongin parhaista tuotteista

Etsitkö täydellistä lahjaa työntekijöille, kumppaneille tai läheiselle? Meidän herkkukori on erottuva ja uniikki käsityön taidonnäyte. Voit valita valmiista vaihtoehdoista, tai rakentaa oman korin jokaisen makumieltymysten mukaan.

Herkullinen ruokalahja voidaan toimittaa suoraan kotiovelle kiitoksena työntekijälle. Herkkukori sisältää suussa sulavien tuotteiden lisäksi korin jonne tuotteet pakataan kauniisti sellofaaniin. Jokainen herkkulahja sisältää persoonallisen kortin, jolla lahjasta on helppoa tehdä saajansa näköinen.

Haluamme tarjota meidän yritysasiakkaille laadukkaita tuotteita nopeaa palvelua unohtamatta, oli kyseessä iso tai pieni yritys.

Taatusti maistuvat italialaiset herkut toimitettuna kotiin

Talven lyhyet päivät houkuttelevat istumaan pöydän ääressä hyvien makujen ympäröimänä. Mikä olisikaan parempaa kuin tarjota herkkukori esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi ystäville, jotka ovat innostuneet ruoasta ja kokkaamisesta! Laadukkaat premium-tason pappardellet, väriä pimeyteen tuovat maukkaat pestot sekä ylellisiä makuja tarjoavat kotimaiset ja eurooppalaiset käsintehdyt suklaat varmistavat, että kukaan ei halua nousta pöydästä ennen kuin kaikki lautaset ovat tyhjiä.

Tilaa herkkukori jouluksi Murenan kattavasta valikoimasta

Tuotteiden laatu ja palvelumme nopeus ovat meille kaikki kaikessa. Tilaa joulun odotetuin lahja meiltä hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa tuotteiden toimituksen kotiovelle asti sinulle sopivana ajankohtana. Haluamme olla mukana tarjoamassa premium kokemuksia paremman pakkauksen ja näyttävän paketoinnin muodossa.

Herkkukorin sisällön voi rakentaa sesongin mukaan! Voit tilata meiltä yhden tai useamman herkkulahjan vuodenajasta riippumatta. Toimitamme niin pienet kuin suuretkin tilaukset nopeasti sovitussa ajassa, halusitpa muistaa ystävää juhlapäivänä, viettää herkullisen juhannuksen, rakentaan romanttisen illallisen herkullisista aineksista tai luksusta arkeen.

Herkkukorit toimitettuna ulkomaille? Onnistuu!

Saamme usein kyselyitä siitä, voidaanko herkkukori toimittaa lahjana ulkomaille. Toimitamme kauniit paketit luotettavien kuriirien toimesta ympäri maailmaa juuri sinne, minne sinä haluat lähettää lahjan kiitoksena. Toimitamme herkkulahjoja eniten Euroopan alueelle.

Näin meidän herkkukauppa toimii

Voit rakentaa herkkukorin sisällön itse, valita valmiista vaihtoehdoista sinulle sopivan tai antaa meidän käyttää mielikuvitusta annettujen makumieltymysten mukaan. Käsin poimitut tuotteet, kaunis paketointi ja personoitu kortti jäävät lahjan saajan mieleen ja tuo hymyn myös antajan suulle.

Murenan helppo herkkukauppa toimii näin:

  1. Valitse lahja ja kortti

  2. Valitse haluamasi päivä ja jätä osoite

  3. Valmistele ja jätä tilaus

  4. Toimitamme herkkulahjan haluttuun osoitteeseen

Il cibo ha sempre un buon sapore! Siirry herkuttelijoiden paratiisiin ja tee tilaus osoitteessa https://www.herkkulahjakauppa.fi/

Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Herkku ja Lahja Murena Oy, Salo, Suomi Y-tunnus 2393205-4

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas voi kassalla valita halutun toimitustavan.


Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:
Verkkopankit: Nordea, Op, Säästöpanki, POP- pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola, Ålandsbanken sekä Neocard.

Katso maksupalvelun ehdot täältä.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Alennustuotteilla sekä elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille. Palautamme rahat 5-7 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@herkkumurena.fi ja täytä "Palautuslomake" mukaan (toimitettu sähköpostiin).

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Force Majeure

Herkku ja Lahja Murena Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Herkku ja Lahja Murena Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.